Reserveren

Om een reservering te maken kiest u eerst de gewenste datum en het aantal personen. Zo kunnen wij u direct tonen welke ritten nog beschikbaar zijn.
Ga verder
Snertram Rotterdam
Ga terug
Ga verder
Start opnieuw
Ik wil reserveren

Snerttram Rotterdam

GOED NIEUWS WE GAAN WEER RIJDEN ! 

Gezellig en toch leerzaam voor het hele gezin!

De Snerttram is een bijzondere verschijning in Rotterdam. De tram ziet eruit alsof ze dwars door een pan erwtensoep is  gereden. Binnenin is de tram aangekleed met lichtjes en gordijntjes. U en uw gasten genieten volop van een rondrit door Rotterdam in deze antieke museumtram uit 1964. Onze attente catering serveert u een kop hete erwtensoep keurig in een mandje met lepel en servet. Tevens kunt u extra een drankje bestellen, op koude dagen heerlijk genieten van een Gluhwein of  warme Chocomel. Onderwijl vertelt de gids amusante weetjes, waarvan zelfs de meest doorgewinterde Rotterdammer nog nooit van gehoord heeft.

       snerrtram2brug  snerttdaniel

De rondrit brengt u door heel Rotterdam

De anderhalf uur durende rondrit begint bij Station Blaak (Markthal zijde) en gaat vervolgens langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam, de route gaat verder via het Feyenoord stadion naar historisch Delfshaven en het chique Kralingen. De rit is verrassend en afwisselend. De beste manier om er achter te komen is gewoon een ritje met de Snerttram mee te maken.

De Snerttram heeft ook al tal van "thema" ritten gemaakt. Zo reed er een Oliebollentram, Halloweentram, Culturele tram met wereldsoepen, Love tram (Valentijnsdag), Stamppot tram en een tram met Halal snert voor Burgemeester Aboutaleb, zijn eerste kennismaking als Burgemeester met "zijn" stad Rotterdam.

abutalebsnert1 abutalebsnert2  abutalebsnert3

 

Beschikbaarheid kaarten:

De Snerttram rijdt van 07 november tot  eind maart 2022 weer in de Winterdienstregeling, voor beschikbare Data kijk in webshop onder kopje Kaarten bestellen naar de vrije dagen/tijden. 

 

De Snerttram wordt geexploiteerd  door stichting Snerttram, naar idee van Anna Paerel. In 2008 nam zij afstand  van de dagelijkse leiding, maar haar Snerttram rijdt nog elk weekend. Tijdens de maanden mei t/m september neemt de ijsjestram de rondritten van de snerttram over.

 

annapaerel

START  & FINISH SNERTTRAM 

Reguliere dienstregeling:

Zaterdag : 14.30 uur & 16.00 uur (bij grote belangstelling extra rit om 13.00 uur)
Zondag 14.30 uur 
Rondrit van anderhalf uur € 19,50  incl. kop snert & drankje

OPSTAPPLAATS SEIZOEN 2021-2022 is Station Blaak  (Markthalzijde) tram komt vanaf Oostplein aanrijden 


Onze Snerttram is Museummateriaal en voldoet niet aan de eisen van deze tijd. Helaas is er geen rolstoel ingang. Om veiligheidsredenen dienen alle passagiers op vaste stoelen van de tram te zitten, rolstoelen kunnen wel ingeklapt meerijden.*Bijvoldoende belangstelling kunnen extra ritten ingezet worden. De snerttram heeft geen vaste zitplaatsen op naam, aansluiten gewenst. Reserveren voor deze ritten kan via onze webshop. 

  

                       

                              

Opstapplaats Blaak : Markthalzijde

RESTAURANT TRAM

Op een unieke manier Rotterdam bekijken en genieten van een heerlijk diner, dat is waar de Restaurant Tram voor staat. Ieder weekend rijdt de restaurant tram door Rotterdam.

Contact

De Snerttram Rotterdam

Rotterdam
info@snerttram.nl
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Maak een account.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account Ik ben mijn wachtwoord vergeten